Live

ZU IS YOU

Video: A 13-a zi în RADIOAVENTURA

Video: A 13-a zi în RADIOAVENTURA
În ziua cu numărul 13, RADIOAVENTURA ne-a adus din nou în Constanța. 
 
Timp de 2 săptămâni, Buzdu, Emma, Morar și Tea au străbătut șoselele României. Din județ în județ, din zona istorică în zonă istorică, cu autorulota ZU, pentru a demonstra încă o dată „cât de faină este România”.

„SEMPER UNA - MEREU ÎMPREUNĂ - aceasta este deviza Academiei Forțelor terestre din Sibiu. Și cred că de atâția ani de când facem radio împreună am merita și noi să purtăm în inimi aceeași deviză! Sunt ultimele ore ale campaniei #RadioAventura, cu 2 săptămâni grele în care ne-am rupt de familiile noastre și ne-am dedicat lumii dornice să ne cunoască pe viu, am străbătut Romania în peste 3000 km care iată mulțumim lui Dumnezeu că i-am dus la bun sfârșit. Multumesc iubiților mei colegi, Mihai Morar, Emma și Tea Teodorescu, pentru toate bucuriile, lacrimile, oboseala și greutățile prin care am trecut ÎMPREUNĂ în acești minunați ani de Radio ZU! Merem pân’ la capăt, cum zice o vorbă din Ardeal, no! Vă iubesc! SEMPER UNA!”, acesta este mesajul cu care Daniel Buzdugan a încheiat ultima ediție de matinal în RADIOAVENTURA.

Seara, la malul Mării Negre, Radio ZU a adus atmosfera de festival cu un ZUper party. Alături de SAGA, i-a invitat pe ZUper ascultători la o petrecere ca o zi de festival - BACK TO DANCE!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate