Live

ZU IS YOU

1000 de Euro au plecat astăzi de la ZU în cadrul concursului „Ascult Radio ZU”

1000 de Euro au plecat astăzi de la ZU în cadrul concursului „Ascult Radio ZU”
La Radio ZU premiile sunt premii, iar acest lucru a fost demonstrat și astăzi în emisiunea prezentată de Emil Ciucur. Marian Harțan din Galați a fost ZUper ascultătorul care este cu 1000 de Euro mai bogat pentru că a fost inspirat. A răspuns la telefon folosind replica „Ascult Radio ZU”.
 
Răspunde la telefon cu „Ascult Radio ZU” și ia-ne banii! Acesta a fost îndemnul venit din partea DJ-ilor Radio ZU în ultima lună de vară. În perioada 03.08.2021 - 03.09.2021, ascultătorii Radio ZU au avut ocazia să câștige câte 100 Euro per concurs, de câteva ori pe zi. Dacă, însă, nu se răspundea conform celor stipulate în regulament, premiul era reportat și, iată, așa, s-a ajuns la suma de 1000 de Euro pe care a acordat-o astăzi, ca și premiu, Emil Ciucur.
 
În cadrul acestei campanii de vară organizată de Radio ZU s-au acordat premii în valoare totală de peste 10.000 Euro.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate