Live

ZU IS YOU

La mulți ani, Mihai Morar! Îți mulțumim pentru cadou!

La mulți ani, Mihai Morar! Îți mulțumim pentru cadou!
Astăzi este despre Mihai Morar, vocea care de 13 ani ne dă „bună dimineața” la #MorningZU. Dragul nostru coleg împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani. 

Deși Mihai nu a putut fi prezent în studioul ZU de ziua lui, așa cum o face în fiecare an, nu aveam cum să ratăm această ocazie fără să-i urăm „La mulți ani” în stilul nostru caracteristic. 
Ziua a început cu urări din partea echipei ZU și a ascultătorilor. S-a lăsat cu dedicații muzicale și zeci de cuvinte desprinse din sufletul fiecăruia dintre noi. Am fost la distanță, dar ne-am simțit împreună. De 13 ani, ne demonstrați că oricât am fi de departe, avem nevoie să fim aproape. Ca să rămânem oameni între oameni.
 
Chiar dacă plănuisem ca ziua aceasta să fie altfel, iar realitatea ne-a dat planurile peste cap, noi tot nu ne-am lăsat. Nu am putut să fim fizic împreună, dar ne-am gândit că într-un fel putem ajunge la DJ Mori.
I-am trimis acasă un coș plin cu bunătăți din cămara fiecărui coleg. De la zacuscă proaspătă, până la țuica aia din 2012. Iar pâinea de casă a mers perfect cu dulceața de prune sau de trandafiri.

Mihai Morar ne-a surprins la rândul lui: ne-a dăruit prima sa carte. 
 

„Născută din conversația faină și simplă cu Părintele Constantin Necula, cartea „DESPRE SENSUL VIEȚII” apare exact în momentul în care cred că oamenii au cea mai mare nevoie de ea”.  

„De ziua mea, îți dăruiesc prima mea carte. De azi, nu îmi mai aparține, pentru că îmi doresc ca această carte să devină locul tău preferat. Când vrei să fugi de lume și să ajungi la tine.
Născută din conversația faină și simplă cu Părintele Constantin Necula, „DESPRE SENSUL VIEȚII” apare exact în momentul în care cred că oamenii au cea mai mare nevoie de ea.
 
Nu e o carte despre credință, nici despre știință, e o carte care le împacă pe amândouă, dar, mai presus, e o carte despre ființă. Despre “a fi” în vremuri în care am uitat să fim.
 
E o carte despre „ÎNSĂȘI VIAȚA”, așa cum am scris în prefața cărții, probabil cel mai intim text pe care l-am scris vreodată până azi, în ziua când împlinesc 40 de ani.
 
Cartea “DESPRE SENSUL VIEȚII” o puteți comanda, de azi, pe bookzone.ro.
 
Mulțumesc Părintelui Necula pentru prietenie și binecuvântare. Mulțumesc editurii bookzone.ro pentru împlinirea visului unui copil. Și mulțumesc vouă că mă lăsați să îmi dau sens vieții. Să fiu", acesta este mesajul pe care Mihai Morar îl transmite de ziua lui.

La mulți ani, Mihai! Să continui să ne oferi emoții „născute” din grupa de sânge ZU! Te îmbrătișează ai tăi… ăia de la radio, de la Radio ZU!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate