Live

ZU IS YOU

ZUper momente cu Andra la Forza ZU de la Galați

ZUper momente cu Andra la Forza ZU de la Galați
Andra pe lineup-ul celui mai mare concert din România, ediția 2019. Andra la Forza ZU.
Nimic neobișnuit, însă de fiecare dată altfel. Andra este, da, unul dintre artiștii care are cele mai multe hituri pe radio. Pe două dintre ele le-am ascultat, împreună, live pe scena Forza ZU de la Galați. Vorbim despre „Iubirea schimbă tot”, piesă pe care Andra a lansat-o acum 3 ani, care are peste 42 de milioane de vizualizări, și despre „Supereroi”, lansată în acum 3 luni, care are peste 15 milioane de „ascultări” pe Youtube. 
 
Andra - Iubirea schimbă tot 

 


Andra - Supereroi




Show-ul a fost încheiat de un moment folcloric, așa cum face Andra la fiecare ediție Forza ZU, fapt declarat de artistă pe scena de la Galați. „Și pentru că am venit să ne simțim bine și pentru că în fiecare an la Forza ZU cântăm puțină populară, cântăm și de data asta!”.
 
Andra - Morăriță / Ioane, Ioane
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate