Live

ZU IS YOU

Connect-R lansează „Perfect” în premieră în Morning ZU

Connect-R lansează „Perfect” în premieră în Morning ZU
Cu 3 zile înainte de marele concert „Eu sunt Ștefan”, Connect-R vine în Morning ZU unde lansează în premieră cea mai nouă piesă „Perfect”.
Ce e perfect și ce nu e, vom vedea, cert este că artistul trece printr-o perioadă ZUper tare. După Forza ZU unde a fost forză, Connect-R lansează „Perfect” și apoi pe 9 iunie Connect-R te așteaptă la concertul aniversar „Eu sunt Ștefan”.
 
Urmărește-l pe Connect-R live în Morning ZU

 
 
 
Altfel... Despre concertul „Eu sunt Ștefan” trebuie să știi că este petrecerea pe care Connect-R o organizează de ziua lui. Cea de-a 37- a aniversare și-o va petrece pe scenă împreună cu prietenii din muzică, dar și cu fanii care vor să-i fie alături în cadrul primului său concert la Sala Palatului. Evenimentul are loc pe 9 iunie 2019, de la ora 20:00. 
 
"Connect-R - artistul e doar o parte din Ștefan - omul și consider că le datorez celor ce l-au făcut <<mare>> pe Connect-R să vadă mai de aproape și omul din spatele poveștilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani să susțin primul meu concert la Sala Palatului pentru că abia acum am reușit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost și sus și jos și m-am observat în ambele ipostaze. Ce mod mai frumos de a îmi sărbători ziua de naștere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi?! E pentru prima oară când de ziua mea voi avea și familia, și prietenii, și fanii într-un singur loc", a declarat Connect-R.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate