Live

ZU IS YOU

ZUnivers Podcasts | DilEMMA cu Emma: Există un secret al fericirii?

ZUnivers Podcasts | DilEMMA cu Emma: Există un secret al fericirii?

Hai cu noi în ZUniversul Emmei!


DilEMMA cu Emma e unul dintre podcasturile ZUnivers. Primul episod e despre arta de a gândi limpede și despre cum ne poate ajuta un psiholog. Iar invitata Emmei a fost psihologul Sofia Dumitra.

Pe parcursul podcastului, Emma și psihologul Sofia Dumitra au vorbit și despre secretul fericirii.

„Fericirea vine, pleacă, o atingem punctual în anumite momente, o pierdem. Omul consideră că fericirea înseamnă absența problemelor, relaxare și confort total, ceea ce nu este așa. Fericirea nu e constantă, tot timpul ni se întâmplă ceva, ba cu părinții, ba cu serviciul, ba cu sănătatea, ba cu iubitul, ba cu prietenii, ba cu societatea. Realitatea e o rezolvare continuă de diverse probleme.”, a spus psihologul Sofia Dumitra.

Cum ne alegem psihologul? Cum poate cuplul tău rezista pe termen lung? Știm când nu suntem sinceri cu noi? Acestea sunt unele dintre subiectele acestui episod.

Urmărește primul episod din DilEMMa cu Emma, aici! Enjoy!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate