Live

ZU IS YOU

ZU Party vine in Ploiesti si Onesti. Vezi pozele de la mare!

ZU Party vine in Ploiesti si Onesti. Vezi pozele de la mare!
Weekend-ul asta facem inca doua petreceri de senzatie! Adi Mihaila iti aduce ZU Party vineri, 6 mai in Ploiesti, Club Puff, alaturi de DJ John Puzzle si sambata, 7 mai in Onesti, Club Seasons, alaturi de DJ Robert Georgescu. Pregateste-te de cel mai tare party de la cel mai tare radio, ZU Party for the ZU Nation.
Daca ti-ai petrecut weekend-ul de 1 mai cu ZU atunci e foarte probabil sa iti gasesti poza mai jos. Le multumim tuturor ZUperfanilor care au fost alaturi de noi vineri si sambata in Club Bellagio din Mamaia! Au fost doua zile cu Adi Mihaila, DJ Robert Georgescu, Alex Velea, Narcotic Sound, Sexy Politistele si o multime de petrecareti fericiti.
Ai si mai multe poze aici.

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate