Live

ZU IS YOU

ZU este radioul NUMĂRUL 1 în București

ZU este radioul NUMĂRUL 1 în București
Radio ZU este lider de audiență la nivelul publicului comercial din București cu o medie de peste 130.000 de ascultători unici și o cotă de piață de 14.4%

„Continuăm să fim numărul 1! De 13 ani, suntem cel mai tare radio din București! Mulțumim!”, au spus Popescu și Flick în timpul Matinalului de Vară difuzat de Radio ZU. 
 
Conform celui mai recent Studiu de Audiență Radio, desfășurat în perioada 26 aprilie – 14 august 2021, Radio ZU, parte a grupului Intact Media Group, își reconfirmă poziția de lider, este cel mai ascultat post de radio din București, cu o medie zilnică de peste 200.000 de ascultători unici. La nivelul publicului comercial (18-49 ani), Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din București cumulând cele mai multe sferturi de oră ascultate și deține 14.4% din piață. Radio ZU este lider de audiență la nivelul publicului comercial din București cu o medie de 133.100 ascultători unici.

La nivel urban, Radio ZU ocupă a două poziție în topul radiourilor. Zi de zi Radio ZU este ascultat în medie de peste 1 milion de ascultători unici. La nivelul publicului comercial din urban, Radio ZU atinge o medie de 816.200 ascultători unici.

La nivel național, Radio ZU este ascultat zilnic de 1.913.200 ascultători unici. În topul clasamentului la nivel național, Radio ZU ocupă locul 2.

Față de valul anterior, numărul sferturilor de oră ascultate la nivel național înregistrează o apreciere de +3%.  Interesul ascultătorilor față de muzica și programele ZU a crescut în rândul publicului comercial din România, procentul de creștere a sferturilor de oră ascultate față de valul similar din 2020 fiind de +7%.

Vara aceasta, milioane de oameni au călătorit prin România alături de Radio ZU

Aceste rezultate foarte bune vin să reconfirme faptul că Radio ZU transmite programe realizate în acord perfect cu ascultătorii, cărora de 13 ani le transmite acele minunate emoții care-i țin pe frecvențele ZU.

Cel mai recent exemplu de campanie despre care putem discuta este „RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU”, desfășurată în vara care tocmai s-a încheiat. Timp de 2 săptămâni, în perioada 18 – 31 iulie 2021, Radio ZU a străbătut țara, a parcurs peste 3000 de kilometri, a realizat 10 ediții de matinal din orașe diferite ale țării, a adus în fața ascultătorilor povești de viață impresionante, a demonstrat, încă o dată, cât de faină este România. 
„RADIOAVENTURA este manifestul cel mai puternic că, oricât am fi de departe, avem nevoie să fim aproape. Ca să rămânem oameni între oameni.”, declara Mihai Morar în timpul campaniei.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu și întreaga echipă Radio ZU au reușit să „construiască” o campanie de milioane. Milioane de vizualizări, milioane de oameni care au stat cu ochii pe transmisiunile video realizate în timpul celor două săptămâni, dar și milioane de emoții, de întâlniri și povești frumoase.

„SEMPER UNA - MEREU ÎMPREUNĂ, aceasta este deviza Academiei Forțelor Terestre din Sibiu și cred că de atâția ani de când facem radio împreună am merita și noi să purtăm în inimi aceeași deviză! Merem pân’ la capăt, cum zice-o vorbă din Ardial, no! Vă iubesc!”, declara Daniel Buzdugan la finalul campaniei.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate