Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin | Tu cum te minți?

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin | Tu cum te minți?

Dacă e miercuri, e noapte și ai chef să fii chill, atunci deschizi radioul pe ZU și asculți Zona de Confort cu Vlad Drăgulin.

  
Noul subiect de discuție din Zona de Confort e despre minciună. Nu despre minciunile pe care le spunem zi de zi celorlalți, ci despre felul în care ne mințim pe noi înșine. Atunci când nu ne place realitatea în care trăim, ne creăm o imagine falsă despre noi, sau despre ceilalți.
 
Dar vine un moment când te prinzi cu minciuna. Vine acel moment când îți dai seama că nu ești atât de bun pe cât credeai și că ai trăit mulți ani într-o iluzie.  Așadar și prin urmare, măi publicule, te invităm să răspunzi la întrebarea lui Vlad Drăgulin: tu cum te minți? Și ce sau cine ți-a deschis mintea și ți-a arătat această imagine falsă despre tine?

Dacă ai pierdut emisiunea de săptămâna aceasta, te invităm să dai play clipului de mai jos.


Vlad Drăgulin a împărtășit cu prietenii din ON AIR 5 piese dintre cele mai alese, numai bune de ascultat în cele două ore de confort:

1. Aretha Franklin - Night Is The Right Time



2. Hozier - Through Me (The Flood)



3. Neil Sedaka - You Mean Everything To Me



4. Skeeter Davis - The End Of The World



5. The 1975 - Robbers



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate