Live

ZU IS YOU

LIVE la ZU | Alexia - „Monocrom”

LIVE la ZU | Alexia - „Monocrom”

Alexia a venit în studioul Radio ZU, unde a cântat LIVE două dintre cele mai cunoscute piesele ale ei, „Interstelar” și „Monocrom”.

 
Ascultătorii Morning ZU au avut privilegiul să asculte, live din studio, cel mai nou single semnat de Alexia, „Interstelar” și piesa care ne-a făcut atenți la muzica ei, „Monocrom”
În emisiune, Alexia a povestit mai multe despre felul în care au luat naștere cele două piese. 

Alexia a declarat în Morning ZU că „Monocrom” nu este o „piesă”, ci o „stare”. În ceea ce privește compoziția melodiei, trebuie să știi că Alexia a avut o contribuție importantă, atât pe partea de text, cât și pe partea de muzică.
 
Dacă vrei să intri pentru câteva momente în universul Alexiei, care e mai colorat decât pare, în trăiri și sentimente, atunci te invităm să dai play clipului de mai jos. Enjoy!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate