Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Prima emisiune din 2023

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Prima emisiune din 2023

„Hai să ne aducem aminte cât de frumos e radioul noaptea!”. Așa începe Vlad Drăgulin prima ediție de Zona de Confort din 2023.


Vlad Drăgulin îți dă întâlnire în fiecare miercuri, de la ora 23:00, în locul în care poveștile tale sunt ascultate. Cafeluța ta de seară merge perfect cu Zona de Confort.

„Care e cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut?”. Despre asta a vorbit Vlad Drăgulin cu prietenii de pe radio:  
Nu e ușor să te deschizi, să împarți cu ceilalți întâmplări și stări din viața ta. Dar nu e greu să găsești un loc unde să poți face asta. E chiar aici! E Zona de Confort cu Vlad Drăgulin. În fiecare miercuri, de la 23 la 1.

Printre poveștile trimise de voi, Drăgulin are grijă să share-uiască piese din playlist-ul lui. Cele mai noi piese de la Zona de Confort sunt aici. Play!

Piesa de împrietenire 
Piesa de la miezul nopții 

Piesa pentru ea 


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate