Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin împlinește 1 an: „Era atât de multă nevoie de o emisiune venită dintr-o perioadă romantică a radioului”

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin împlinește 1 an: „Era atât de multă nevoie de o emisiune venită dintr-o perioadă romantică a radioului”

De 1 an de zile, există un loc unde ești ascultat, un loc pentru această lume în mișcare și cu povești mișcătoare: Zona de Confort cu Vlad Drăgulin.

 
Zona de Confort împlinește 1 an în care Vlad Drăgulin, alături de prietenii din ON AIR, ne arată cât de frumos e radioul noaptea, când toate măștile cad și oamenii se deschid.

„După 1 an de zile mi-am dat seama că era atât de multă nevoie de o emisiune de acest gen, o emisiune venită dintr-o perioadă romantică a radioului.”, ne spune Vlad Drăgulin, după 1 an în care a primit povești și a oferit o zonă de confort pentru fiecare dintre acestea.

Când se aprinde lumina roșie la microfon, miercurea, de la ora 23:00, înseamnă că Zona de Confort poate să înceapă liniștită.

„Sunt Vlad Drăgulin și aici este Zona de Confort. Aici nu numai că ascultați. Sunteți ascultați.”, așa a început Vlad Drăgulin noua lui poveste și a continuat cu poveștile prietenilor de pe radio.

La multe emisiuni faine, Vlad! Enjoy radio! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate