Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: „Dacă ziua fugim, noaptea ne amintim”

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: „Dacă ziua fugim, noaptea ne amintim”

„Ziua purtăm niște măști, iar seara încep să pice. Dacă ziua fugim, noaptea ne amintim. Și trebuia să fie un loc unde să ne amintim, iar acela se numește Zona de Confort.”


Așa a început Vlad Drăgulin o nouă emisiune în care putem ieși cu amintirile la plimbare.

Noua temă de discuție e legată de momentele în care am fost răniți. Sau în care ne-am rănit singuri, așa cum povestește un ascultător, la Zona de Confort:

„M-am rănit prin alegerile pe care le-am făcut. Am rămas blocat într-un grup cu persoane nepotrivite, cu activități care nu mă ajutau să mă dezvolt. Și așa am pierdut locul de muncă mult visat.”

Dacă nu ai prins momentul ON AIR, poți asculta emisiunea aici! 



Pentru toate momentele în care te-ai simțit rănit, lasă muzica să te vindece. Ascultă aici cele mai noi piese de la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin!

Gavin DeGraw - Chariot 




John Mayer - Slow Dancing In a Burning Room




The Fray - You Found Me 





Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate