Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Ascultă aici cele mai noi piese

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin: Ascultă aici cele mai noi piese

A început un nou sezon de Zona de Confort cu Vlad Drăgulin! În fiecare miercuri, de la 23:00 la 1:00, pe Radio ZU. Tune in!


Tu ce împarți cu prietenii tăi? Vlad Drăgulin împarte cu prietenii de pe radio piese din playlist-ul lui. Începe cu piesa de împrietenire, urmează apoi piesa de la miezul nopții și emisunea se încheie cu piesa pentru ea. 

Ce piese asculți toamna? Vlad Drăgulin a început emisiunea cu piesa de împrietenire: „Toamna în Cișmigiu”, de la Alla Baianova. Ia-o cu tine atunci când te plimbi în parc alături de gândurile tale.
 

Alla Baianova - Toamna în Cișmigiu




Piesa de la miezul nopții face parte de pe coloana sonoră a serialului „Stranger Things”. L-ai văzut?

Running Up That Hill - Jem



Care e cel mai frumos „Roșu aprins” văzut de tine? Vlad Drăgulin îți lasă aici un „Roșu aprins” ca apusul de toamnă. Play! 


Piesa pentru ea: Luna amară - Roșu aprins

 

Hai să povestim, la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin! În fiecare miercuri, de la 23 la 1.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate