Live

ZU IS YOU

Morning ZU este matinalul cu cei mai mulți ascultători din România

Morning ZU este matinalul cu cei mai mulți ascultători din România

Morning ZU e cel mai ascultat matinal în această vară la nivelul publicului comercial, atât în București, cât și în Urban și Național. În fiecare dimineață, Morar, Buzdugan, Emma și Drăgulin share-uiesc hituri, emoții, mesaje, glume și povești, cu peste 1 milion de români.

 
Astfel, în București Morning ZU este cel mai ascultat matinal pe publicul comercial, cu o audiență de 73.100 ascultători unici și o creștere de +7% față de vara 2021.

 
Matinalul este lider de audiență și în Urban (18-49). Morning ZU este cel mai ascultat matinal în mediul Urban pe publicul comercial, cu o audiență de 503.800 ascultători unici – cea mai bună valoare din ultimele 10 valuri. 

Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din România pe publicul comercial cu o cotă de piață de 16.8% shr.
 
„Matinalul pe care-l ascultați e matinalul cu care se trezesc cei mai mulți români. E radioul cu cei mai mulți ascultători dimineața, din toată România. Oficial, peste 1 milion de români ascultă Morning ZU. Este lider pe București, pe urban și pe național.”, a anunțat Mihai Morar, azi, la Morning ZU. 



Vă mulțumim și vă iubim! Împreună share-uim starea naturală ZU!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate