Live

ZU IS YOU

Zona de Confort | Cele mai noi piese și noul subiect: Ce înseamnă distracția pentru tine?

Zona de Confort | Cele mai noi piese și noul subiect: Ce înseamnă distracția pentru tine?

Dacă e ora 23:00, dacă tu ești tu, dacă ești pe ZU, dacă ai urechi de auzit și inimi de simțit, înseamnă că Zona de Confort poate să înceapă liniștită.


Ce înseamnă disctracția pentru tine? Acesta e noul subiect de la Zona de Confort. Pentru unii, distracția poată să fie o excursie spontană la mare, iar pentru alții – o seară de vizionat filme. Pentru noi, distracția începe atunci când suntem cu voi ON AIR.

Acest subiect ne-a trezit și nostalgia anilor în care ieșeam cu prietenii în fața blocului sau dădeam câte un bairam . Ascultă aici poveștile prietenilor de la Zona de Confort:Iar aici poți asculta cele mai noi piese din playlist-ul lui Drăgulin. Enjoy!

Bosquito - Marcela 
Florence + The Machine - Spectrum
Take That - Relight My Fire
The Weeknd - Party Monster 
Arctic Monkeys - R U Mine?
X Ambassadors - Gorgeous
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate