Live

ZU IS YOU

PREMIERĂ LIVE la ZU: MIRA - „N-am Să Te Las”

PREMIERĂ LIVE la ZU: MIRA - „N-am Să Te Las”

Las-o pe MIRA să te surprindă cu noua ei piesă, „N-am Să Te Las”, cântată LIVE și în PREMIERĂ la ZU.


Unele dintre cele mai faine momente din studioul ZU sunt acelea în care ascultăm muzică live și ne conectăm cu stările pe care le transmite fiecare artist. Emoții. Piele de găină. Bucurie. Asta înseamnă o cântare LIVE la ZU!

Săptămâna aceasta, MIRA a cântat în premieră la Morning ZU noul ei single, „N-am Să Te Las”. O piesă care îți dă putere, atunci când inima e prinsă în durere. O piesă care se ascultă în tăcere, dar care face zgomot în sufletele celor care au avut parte de o iubire neîmplinită.


„De când mi-a trimis Alex Pelin demo-ul am simțit un fior în corp și am știut că piesa aceasta îmi definește în întregime trăirile. E o piesă plină de emoție și sunt convinsă că oamenii vor rezona cu mesajul. Am vizualizat imediat și clipul după primele ascultări și m-am teleportat într-un deșert pustiu, dorindu-mi să exprim cam ce se află în sufletul omului care trăiește o iubire neîmplinită", a transmis MIRA.

De abia așteptam să share-uim cu voi varianta LIVE la ZU a piesei.

Love, Listen & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate