Live

ZU IS YOU

Ziua 9: RADIOAVENTURA a ajuns în Bănie

Ziua 9: RADIOAVENTURA a ajuns în Bănie
Turul României cu autorulota ZU continuă să străbată străzile României. Din județ în județ, din zona istorică în zonă istorică, autorulota Radio ZU îi poartă pe cei 4 DJ-i, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan și Tea Teodorescu, către zone perfecte pentru a demonstra încă o dată „cât de faină este România”.

Craiova este, fără doar și poate, unul dintre orașele emblemă ale României, iar locuitorii ei, oameni care s-au strâns în jurul studioului mobil ZU, au demonstrat cât sunt de faini oamenii care locuiesc în România.
Mesaje frumoase, discurs pozitiv, primesc ascultătorii și din partea DJ-ilor Radio ZU implicați în cea mai mare campanie Radio ZU din această vară. 
 
„Dorim să ne concentrăm pe lucruri pozitive. Nu vreau să vorbesc despre sărăcie, nu vreau să ne concentrăm pe lucruri negative. Lăsăm deoparte discuțiile despre lucruri rele, despre sărăcie, despre răutate și ne orientăm întreaga atenție pe pozitiv. Noi suntem construiți să ne uităm la lucrurile frumoase, să ne bucurăm. Știi care este esența fericirii? Bucuria. Atât mi-a dat Dumnezeu, atâta merit. Mă bucur de asta și merg mai departe!”, a declarat Daniel Buzdugan la finalul matinalului transmis din Craiova, din parcarea mall-ului Electroputere.
 


Matinalii noștri au făcut un popas și în Slatina, unde au băgat niște bragă.



Ziua de luni a fost încheiată cu o ZUper petrecere cu #MuzicaAia organizată în autorulota ZU pe Valea Oltului, în drum spre Sibiu.

 


Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate