Live

ZU IS YOU

Video: A 6-a zi în RADIOAVENTURA. De la Oradea la Timișoara

Video:  A 6-a zi în RADIOAVENTURA. De la Oradea la Timișoara
În cea de-a șasea zi din RADIOAVENTURA, la 07:00, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea i-a chemat pe orădeni în Piața Ferdinand.
Așa cum doar ei știu să o facă, oamenii din Oradea ne-au emoționat din nou. Oradea, te iubim! Orădeni, vă multZUmim! 

„Oradea, de când am intrat în oras, ne-ai spus „Bine ați venit acasă”! Și ne-ai făcut 12 ore, cât am stat aici, să ne simțim ca acasă. Ești casă pentru ZU și-ți mulțumim pentru fiecare primire! Abia aștept să ne reîntoarcem, Oradea – Casa lui ZU!”. Acestea au fost cuvintele cu care Mihai Morar a încheiat o nouă ediție de #MorningZU, înainte de a băga cheia în contact și a porni către Timișoara.
 
În cele 6 zile de RADIOAVENTURA, Buzdu, Emma, Morar și Tea au parcurs 1500 de kilometri și au ajuns acolo unde le este locul, printre oamenii ZU.
La ceas de seară, echipa ZU și-a dat întânire cu ascultătorii în Timișoara, „La Căpițe”, pentru un party cu #MuzicaAia.
 
„Asta-i #MuzicaAia! Timișoara, hai sa facem cea mai mare petrecere cu #MuzicaAia! Este o petrecere online și offline. Ne-ati lipsit, ne-a lipsit îmbrățișarea cu voi. Radio ZU e un radio născut din întâlnirea oamenilor cu alți oameni. Din întâlnirile reale. Și ne bucurăm că suntem din nou oameni între oameni!”. Acestea au fost cuvintele cu care DJ Mori a deschis prima petrecere cu #MuzicaAia în RADIOAVENTURA.

De la Oradea la Timișoara. A 6-a zi în Radioaventura, turul României cu Autorulota ZU

 


Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate