Live

ZU IS YOU

Ziua 7: Ultimele ore petrecute în Orașul Faptelor Bune 2020. Luptăm pentru Diana!

Ziua 7: Ultimele ore petrecute în Orașul Faptelor Bune 2020. Luptăm pentru Diana!
Sunt ultimele ore pe care le petrecem în Casa Radio ZU din #OrasulFaptelorBune 2020, la etajul 19 al InterContinental. 

Ne facem o cafea tare, ne punem ordine în gânduri și începem lupta pentru viața Dianei. De la prima oră a dimineții, ne unim inimile și întreaga energie. Ne așteaptă o zi lungă. Pentru Diana nu cumpărăm timp, ci contratimp. Trebuie să strângem peste 63.000 de euro!

Diana, nu ești singură în lupta cu inamicul tăcut! 

 


Am reușit!!! În mai puțin de 24 de ore, Îngerii din #OrasulFaptelorBune au dat mână de la mână și i-au cumpărat contratimp Dianei! Fata cu chip alb și luminos, copila care este dependentă de morfină din 6 în 6 ore, primește o nouă șansă de la viață. Capul sus, Diana! Luptăm împreună!



Povestea Mirunei ajunge în Orașul Faptelor Bune. Adolescenta este o lecție de viață pentru fiecare dintre noi.
Data viitoare, înainte să forțăm culoarea galbenă a semaforului, haideți să ne gândim la Miruna
 


Nicoleta din Suceava ne spune povestea ei. Hai să o ajutăm să treacă peste acest moment greu! 

 


Facem cunoștință cu Alex, un tânăr puternic în vârstă de 22 ani. Fost atacant la juniorii lui Dinamo, Alex se află în teren cu cea mai parșivă și tăcută boală, cancerul.
Acum, Alex trece prin momente cumplite. De mai bine de 4 luni, a dat patul de acasă pe un pat de spital din Turcia. 

Alex, cancerul e puternic, dar iubirea e mai tare decât el! Suntem cu tine pe teren! 

 


„Nu știu, dragul meu, cât o să se întindă această scrisoare si nici câte scrisori am să-ți scriu... S-ar putea ca ele puse laolaltă să devinã un capitol frumos în povestea vieții tale, de vreme ce timpul meu nu-i altceva decât un lung dialog cu tine. Iar dacă, așa cum s-a spus într-o epocă în care se scriau scrisori adevărate, eu aleg sa fac această scrisoare publică, să împărtășesc ceea ce simt, să spun lumii întregi despre iubirea ce ți-o port, despre relația noastră mamă-fiu. Și da, copilul meu, vreau să știe întreaga planetă CÂT DE MANDRĂ SUNT CĂ AM UN FIU ATÂT DE SPECIAL!!!! Suntem atât de uniți în fața sorții și luptăm împreună să învingem această maladie, luptăm împreună, dragostea mea pură! Știi de ce?! BINELE ÎNVINGE RĂUL! Puritatea sufletului tău îmi dă forță să fac tot ce îmi stă în putință să te știu bine, alerg disperată dintr-un loc în altul, cer ajutor în toate colțurile lumii, îndur răutatea unora si umilința altora.... pentru tine, iubirea mea!!!! Deși sunt atâtea zile în care eu lipsesc de acasă, de lângă tine, preț de câteva ore, absențele nu se pot umple doar prin cuvinte. Dar n-am avut încotro. Am fost nevoită, îngerașul meu, să plec deoarece sănătatea ta nu îmi permite să stau acasă, să văd suferința ce se ascunde în trupușorul tău.Deși am momente în care simt că cedez, privesc către tine și găsesc din nou putere să mă ridic. Sigur e cã amândoi ne-am fost la îndemânã în primul rând prin amprenta pe care fiecare a lăsat-o în celălalt. Sunt sigură că Dumnezeu a ales să fiu mama ta, tocmai pentru că știa ce lupte grele voi duce, dar nu voi renunța! Pentru tine alerg până la capătul pământului. Te iubesc infinit, Andrei, să nu uiți asta niciodată!!!! Ești soarele ce -mi luminează viața, aerul ce îl respir, lumina ochilor mei, tot ce am mai sfânt, mai bun pe acest pământ! Fără tine nu aș fi putut să rezist și să îndur atâtea, copilul meu bun!”.

Nu, nu ne aparțin aceste cuvinte. Sunt doar gândurile sincere ale unei mame. Acesta este mesajul pe care mama lui Andrei le-a scris pe platforma Orașul Faptelor Bune.

Ascultă povestea lui Andrei! Pe 11 ianuarie 2021, copilul, în vârstă de 9 ani, trebuie să treacă printr-o intervenție chirurgicală în Turcia.
 

Pentru donații poți folosi următoarele conturi: 

Titular: Soare Iulian Andrei

Cont RON: RO14 RNCB 0133 1688 1484 0001 (BCR Titu)

Cont EURO: RO84 RNCB 0133 1688 1484 0002 (BCR Titu)

Swift: RNCBROBU 

Pay-Pal: [email protected]





Echipa ZU își ia la revedere de la #OrasulFaptelorBune. Au fost 7 nopți și 7 zile în care am trecut prin toate stările. Vă mulțumim că le-ați trăit și voi alături de noi!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate