Live

ZU IS YOU

#OFB2020: Să-i dăruim pași Mirunei!

#OFB2020: Să-i dăruim pași Mirunei!
Data viitoare, înainte să forțezi culoarea galbenă a semaforului, gândește-te la Miruna!
 
Pe 11 septembrie 2020, Miruna a plecat în parc cu prietenii și s-a întors într-un scaun cu rotile. O prietenă de-a adolescenților le-a propus să îi ducă acasă cu mașina personală. A forțat culorea galbena a semaforului, a accelerat, a trecut pe roșu, iar din acea clipă, viața Mirunei s-a schimbat.

„În urmă cu 4 luni, fiica mea a suferit un accident, în urma căruia a rămas paralizată de la gât în jos. Medicii nu i-au dat nicio șansă de recuperare. Cu ajutorul operației și a recuperării pe care o urmăm, acum, își poate mișca mâinile, gâtul și trunchiul. Suntem optimiști că dacă vom avea posibilitatea de a nu întrerupe recuperarea, vor fi progrese vizibile și în cazul picioarelor. Nu ne pierdem speranța, dar costurile pentru recuperare sunt imense. Depășesc 3500 de lei pe lună și ne este imposibil să continuăm cu 2 salarii minime. Îmi doresc ca fetița mea să meargă din nou!”, așa sună mesajul pe care mama Mirunei l-a lasat pe platforma online Orașul Faptelor Bune.

Oameni Buni, haideți să-i dăruim pași Mirunei!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate