Live

ZU IS YOU

Ziua 5: O adevărată manifestaţie de bunăvoinţă

Ziua 5: O adevărată manifestaţie de bunăvoinţă
S-au închis 7 şapte zile într-o casă de sticlă. Misiunea lor: să facă cât mai multe fapte bune. A cincea zi din Oraşul Faptelor Bune este ziua în care cei şapte DJ-i de la ZU au fost copleşiţi de bunăvoinţa oamenilor care au dorit să ajute. Toate gesturile frumoase, toate faptele bune şi toate emoţia simţită le puteţi retrăi în clipurile de mai jos.

Doamna Săndica este o bunicuţă cu 2 nepoţi ce şi-a dorit un telefon mobil pentru a comunica cu ei. Oamenii au fost copleşiţi de povestea ei şi au făcut o mulţime de fapte bune pentru ea. Daniel Buzdugan a izbucnit în lacrimi.



Stela intră în direct şi ne povesteşte despre băieţelul ei care a avut probleme de autism. Astăzi e ziua micului Denis şi îşi doreşte patine. Lino în direct şi se oferă să cumpere o pereche nouă.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate