Live

ZU IS YOU

DJ-ii ZU își iau la revedere de la Orașul Faptelor Bune [VIDEO]

DJ-ii ZU își iau la revedere de la Orașul Faptelor Bune [VIDEO]
A fost o săptămână grea pentru Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick, Adi Mihăilă, Raluca Benavides, Tea Teodorescu și Emma. Timp de 7 zile au locuit în casa special construită pentru ei de la kilometrul 0. Acolo, în Piața Universității, au făcut tot posibilul să transforme cât mai multe visuri și dorințe în realitate. Asta au făcut zi și noapte. România, ne-au surprins. Ne-ai arătat că țara are oameni buni, oameni cu suflet mare și generoși peste măsuri. Îți mulțumim că ai devenit cetățean al Orașului Faptelor Bune. De Crăciun, echipa Radio ZU a primit cel mai frumos cadou: inimile voastre. 

Aici poți să le urmărești reacțiile pline de emoție ale DJ-ilor ZU la iesirea din casa de sticlă - prima dată când pășeau afară după 7 zile departe de familii și prieteni. 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate