Live

ZU IS YOU

Ziua 4 | Loredana, Andra și Mira cântă în această seară pe scena Orașul Faptelor Bune

Ziua 4 | Loredana, Andra și Mira cântă în această seară pe scena Orașul Faptelor Bune

Loredana, Andra și Mira se unesc pe scena din Orașul Faptelor Bune și oferă din arta lor tuturor oamenilor care fac parte din lanțul faptelor bune.


Aceste concerte sunt pentru tine, cel care faci bine! Mulțumim că ne-ai ajutat, scânteie cu scânteie, să aprindem lumina din ochii lui Vlad și ai Liei, pentru că pas cu pas, facem primul pas pentru Ionuț, pentru că împreună o „reconstruim” pe Maria, pentru că ai luptat alături de noi pentru Gabriel, pentru toți oamenii pe care i-ai ajutat, oameni pe care nu îi cunoști, dar ei își vor aminti de tine toată viață.

Ne vedem în această seară, în Piața Unirii din Oradea! Dacă nu poți ajunge la concert, te invităm să urmărești momentul LIVE pe radiozu.ro, pe pagina de Facebook Radio ZU sau pe contul de YouTube Radio ZU.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate