Live

ZU IS YOU

Ziua 2 | Nicole Cherry, Raluka, JO și Andrei Bănuță cântă LIVE în #OrașulFaptelorBune2023

Ziua 2 |  Nicole Cherry, Raluka, JO și Andrei Bănuță cântă LIVE în #OrașulFaptelorBune2023

În această seară, te așteptăm la Târgul de Crăciun de la Oradea pentru un concert de neuitat cu artiștii tăi preferați.



Nicole Cherry, Raluka, JO și Andrei Bănuță cântă LIVE pentru tine, cel care faci bine. Este felul nostru de a încheia o zi plină de fapte. 
 
Astăzi am pus un zâmbet mare pe fața lui Florin, tatăl a 8 copii. Cu ajutorul „Îngerilor” din Orașul Faptelor Bune, i-am dublat lui Florin venitul pe un an de zile. Tot azi, am aflat povestea Iulianei și i-am dat speranța unei vieți mai bune, într-o casă nouă pentru ea și cei 4 copii ai ei.
 
Pas cu pas, l-am ajutat și pe Ionuț să meargă din nou, iar la finalul zilei, ne-am luptat să îi redăm o copilărie normală micuței Maria. Dacă vrei să faci o faptă bună, te așteptăm să donezi la urna din fața casei Radio ZU, deschisă pentru Maria sau poți dona AICI.
 
Mulțumim pentru că ești alături de noi!  Mână de la mână, facem România mai bună.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate