Live

ZU IS YOU

VIDEO | Zona de Confort cu Vlad Drăgulin, ediția a doua

VIDEO | Zona de Confort cu Vlad Drăgulin, ediția a doua

A doua întâlnire cu Vlad Drăgulin la Zona de Confort a avut ca temă de discuție: începuturile.


Miercurea trecută, Vlad Drăgulin a avut prima lui emisiune la ZU! A fost prima dată când a dat glas Zonei de Confort! Începuturile sunt grele, dar sunt benefice. Ele înseamnă schimbare, dezvoltare și o nouă perspectivă de a privi viața. Așa s-a gândit să-i întrebe pe ascultători, în cea de-a doua ediție a emisiunii, despre primul lor început în relații, în carieră, în orice.

Ascultătorii s-au împrietenit rapid cu Vlad Drăgulin, căruia i-au împărtășit povești despre începuturi: despre primul loc de muncă, prima dată când și-au ținut copilul în brațe, prima dată când au învățat să cânte la un instrument muzical sau prima dată când au vorbit în direct la ZU la Zona de Confort.

Prietenii de pe radio au trimis povești, iar Vlad Drăgulin le-a dat la schimb piese din playlist-ul lui, piese potrivite pentru Zona de Confort.

„Abia aștept să stăm de vorbă, măi, publicule, și ca să ne împrietenim dau play la această piesă de la Ibrahim Maalouf, «True Sorry»” , a spus Vlad Drăgulin.

Vezi aici momentul!

Ascultă Zona de Confort cu Vlad Drăgulin în fiecare miercuri, de la 23:00 la 1:00, pe ZU!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate