Live

ZU IS YOU

VIDEO | Prima ediție a emisiunii „Zona de Confort” cu Vlad Drăgulin: „ Aici nu numai că ascultați. Sunteți ascultați!”

VIDEO | Prima ediție a emisiunii „Zona de Confort” cu Vlad Drăgulin: „ Aici nu numai că ascultați. Sunteți ascultați!”

„Sunt Vlad Drăgulin și aici este Zona de Confort. Aici nu numai că ascultați. Sunteți ascultați.” asta vom auzi în fiecare miercuri de la ora 23:00, la Radio ZU! 
 

Prima ediție a emisiunii Zona de Confort s-a lăsat cu emoții și cu muuulte mesaje! Vlad Drăgulin le-a oferit ascultătorilor spațiul necesar pentru a fi deschiși, naturali și liberi în a povesti despre zona lor de confort.
 
S-a lăsat și cu ZUrprize! Mihai Bendeac, Răzvan Popescu și Daniel Buzdugan au intrat în direct la Zona de Confort și l-au surprins pe Vlad Drăgulin cu mesaje de încurajare:
 
E cel mai profesionist om pe care l-am cunoscut vreodată.”, i-a transmis Mihai Bendeac în direct la ZU. 
 
Primul episod al emisiunii nu s-a terminat cu un simplu „Să aveți o seară bună!”, ci cu o poezie. Ascultă episodul aici! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate