Live

ZU IS YOU

VIDEO| Record în #RadioAventura: Am urcat cu #Autorulota ZU până la 2145 metri, pe Transalpina

VIDEO| Record în #RadioAventura: Am urcat cu #Autorulota ZU până la 2145 metri, pe Transalpina
Timp de 2 săptămâni, între 19 iunie – 2 iulie, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea străbat România cu Autorulota ZU, în cea mai tare experiență de vara asta: RADIOAVENTURA 2022.

În fiecare zi ne bate același radio în piept, dar dintr-un alt oraș. Asta e #RadioAventura! 

În ziua a 11-a de RadioAventura, în drumul spre Târgu Jiu, Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au ales drumul cu aventuri, nu cu scurtături. Așa au dus #AutorulotaZU până la 2145 metri, pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din România.

E a doua ediție de RadioAventura și e una record! E prima dată când ajungem la acești 2145 metri cu #AutorulotaZU.

„Am ajuns pe acoperișul României. Am urcat cu #AutorulotaZU până la 2145 metri, pe cea mai înaltă șosea din România. Nu o să uităm niciodată #RadioAventura de pe Transalpina. După 12 zile de când am plecat de acasă, încă suntem neobosiți să arătăm ce are România mai frumos. Iar Drumul Regelui, legătura dintre Ardeal și Oltenia, este încă un motiv că trebuie să vorbim despre ceea ce ne unește, nu despre ceea ce ne desparte.”, a spus Mihai Morar pe pagina lui de Instagram.

Cele mai tari aventuri vin după cel mai lung drum

Timp de 6 ore, echipa #RadioAventura a stat fără semnal, dar a stat sub cel mai frumos cer. Cu ocazia asta, le mulțumim tuturor prietenilor de pe radio care s-au îngrijorat pentru noi. Traseul a fost o provocare, dar a meritat și trebuie repetat.

După tot acest drum lung, am ajuns la Stâna Ștefanu, unde doamna Mărioara ne-a pus pe masă comoara plaiului românesc: balmoș. Ce faină-i România!

Suntem recunoscători pentru tot, iar voi sunteți îmbrățișati!




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate