Live

ZU IS YOU

Premieră: Nicole Cherry – „Florile tale”, LIVE în studio

 Premieră: Nicole Cherry – „Florile tale”, LIVE în studio
La doar câteva luni de când a devenit mămica unei fetițe adorabile, Nicole Cherry a revenit la a doua ei casă, la Radio ZU. 

Nicole este o mamă fericită și împlinită, dar se pare că prima ei dragoste, muzica, nu se uită niciodată.

Și pentru că hiturile se ascultă la ZU, Nicole Cherry a adus în studio cea mai recentă piesă a ei. „Florile tale” s-a auzit în premieră și live în Morning ZU.
 
„Florile tale” e prima piesă de după sarcină și se simte că e ca un refresh pentru că are și un ritm foarte nice. E botezul lui Nicole. Am scăpat de piesele alea super lente. Tot pe dragoste e, tot pe suferință, dar pe genul „hai, mai lasă-mă-n pace”. E compusă de Irina Rimes și mă bucur că am reușit să colaborăm. Mi se pare că îmi vine mănușă.”, le-a mărturisit Nicole lui Buzdu și Morar.
 
Nicole Cherry, „Florile Tale” au adus primăvara în studioul ZU! Îți multZUmim pentru #StareaAia de bine!

Dacă nu ai prins momentul în direct la Morning ZU sau pur și simplu vrei să-l retrăiești, atunci dă un play mai jos!
 
 
Provocată de Buzdu, Morar și Drăgulin, Nicole Cherry a cântat și un cover după „Na Janau”, de la Johny Romano.
 
Trebuie să vezi acest moment unic!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate