Live

ZU IS YOU

VIDEO: Pepe, ZUper spectacol în ploaie la Forza ZU 2019

VIDEO: Pepe, ZUper spectacol în ploaie la Forza ZU 2019
Să stai în ploaie și să cânți indiferent de... Să reușești să faci ca oamenii să-ți rămână în fața scenei chiar dacă plouă cu găleata. Să reușești să faci dintr-o ploaie torențială un spectacol despre care se va vorbi, cu siguranță, ani și ani. Să cânți și atât... indiferent de... Asta înseamnă Forza ZU, iar Pepe, la Galați, cu siguranță a fost Forza ZU.

Și, nu, nu o spunem noi, o spune toată lumea. Forza ZU de la Galați a continuat și datorită lui Pepe, iar pentru asta îi mulțumim!
 
Altfel... nu ne rămâne altceva de făcut decât să urmărim ZUper momentele pe care Pepe le-a susținut, pe 25 mai, la Galați. Artistul a cântat 3 dintre cele mai cunoscute piese ale lui.
 
Hai să le ascultăm:

Pepe - „Numai iubirea”



Pepe - „Îmi pasă”



Pepe - „Cine, cine”

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate