Live

ZU IS YOU

Piesa Monstru, sezonul 2. „Old Town Road”, prima calificată

Piesa Monstru, sezonul 2. „Old Town Road”, prima calificată
Piesa Monstru, sezonul 2. Buzdu și Morar reîncep cursa pentru stabilirea piesei monstru a verii. Astfel că, în fiecare dimineață de astăzi până în ultima ediție de Morning ZU din acest sezon, cei doi matinali și Emma aruncă în luptă câte două piese.
Piesa Monstru din fiecare dimineață este decisă prin vot de tine, ZU ascultătorule!
 
Piesele propuse astăzi sunt „Mariola” și „Old Town Road”. Câștigătoarea absolută, a doua propunere pe care te invităm să o asculți, nu înainte să-ți spun că remixul cântat de Lil Nas X feat. Billy Ray Cyrus a fost lansat în aprilie 2019 și are aproape 101 milioane de vizualizări. 

 


Nu uităm nici de piesa care nu a trecut testul. Spuneam mai sus că vorbim despre piesa „Mariola”, lansată de Minelli, melodie care are peste 6 milioane de vizualizări până acum.




Nu rata lupta de mâine dimineață. Stai cu ochii și urechile pe Morning ZU!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate