Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2018: Alina, mama cu 4 copii, ajutată de Niro Investment Group

Orașul Faptelor Bune 2018: Alina, mama cu 4 copii, ajutată de Niro Investment Group
Povestea Alinei a fost înscrisă pe platforma Orașul Faptelor Bune de prietena ei, Simona. Alina și soțul ei trăiesc alături de cei 4 copii ai lor în două camere. Veniturile lunare abia le ajung să plătească facturile. De haine, cadouri de Crăciun s-au alte necesități nici nu poate fi vorba.
Impresionați de povestea tinerei mame, partenerii de la Niro Investment Group le-au donat 600 de euro, o faptă bună pentru o viață mai bună. O viață mai bună pentru cele 6 suflete aflate în nevoie.
 
 
 
 
24/24 de ore în DIRECT pe Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” vor face cunoscute poveștile oamenilor care cer ajutor, iar pe cei care au posibilitatea să-i ajute, îi vor îndemna să o facă. Primul pas a fost făcut deja. Există activă platforma Orașul faptelor bune, unde oricine poate înscrie o POFTĂ sau poate îndeplini o POFTĂ. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate