Live

ZU IS YOU

Loredana și Shift colaborează pentru prima oară și lansează piesa „Mister Amor"

Loredana și Shift colaborează pentru prima oară și lansează piesa „Mister Amor"

Loredana și Shift lansează piesa „Mister Amor”, o colaborare surprinzătoare care îmbină vocea recognoscibilă a Loredanei cu stilul deja consacrat al lui Shift, într-un mod inedit.


„Mister Amor" este o piesă ce explorează nuanțele complexe ale sentimentelor amoroase, oferind ascultătorilor o experiență muzicală. Piesa promite să fie un hit care va rămâne în urechile și sufletele ascultătorilor pentru mult timp de acum înainte.

Versurile sunt scrise de Loredana, alături de Shift și muzica este realizată tot de cei doi împreună cu Kastha John, care a lucrat și la instrumentalul piesei împreună cu Petru Bârlădeanu, Razvan Matache și Pascu Cristian, mix & master-ul fiind realizat de EpicJulius.
 
Videoclipul îi surprinde pe Loredana și pe Shift într-o ipostază inedită, ea interpretând rolul de cameristă, iar el este turistul care se îndrăgostește de aceasta și încep un amor misterios. 

De asemenea, piesa s-a auzit în avanpremieră la Radio ZU, săptămâna trecută. Găsești AICI varianta LIVE a piesei „Mister Amor”.

Loredana, de abia așteptăm să te vedem pe scena Forza ZU 2023 din Brașov, pe 9 septembrie!  Până atunci, dăm play la această colaborare surprinzătoare.




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate