Live

ZU IS YOU

VIDEO | Feli, despre Forza ZU: „Când ai țara întreagă în fața scenei e ceva ce nu poate fi descris în cuvinte”

VIDEO | Feli, despre Forza ZU: „Când ai țara întreagă în fața scenei e ceva ce nu poate fi descris în cuvinte”

Au mai rămas 8 zile până la cel mai mare festival al hiturilor românești. Forza ZU se întoarce acolo unde a început. Ne vedem pe 9 septembrie la Brașov!


Am început numărătoare inversă până la Forza ZU 2023, iar Popescu și Cuza au început antrenamentul oficial cu artiștii care vin la cel mai mare festival al hiturilor românești.

Înainte de a urca pe scena Forza ZU, Feli ne-a făcut o vizită la Matinalul de Vară, unde Popescu și Cuza au avut grijă să o pregătească pe artistă pentru ziua de 9 septembrie, cu întrebări, jocuri și provocări.

În această atmosferă, Feli și-a adus aminte de cele mai frumoase amintiri cu ea la Forza ZU și a descris atât de fain ce înseamnă pentru ea acest fenomen.

„Am o amintire destul de emoționantă la Forza ZU. Țin minte când am cântat Două inimi la Forza ZU în 2018, eram însărcinată atunci. Iar în 2019 am o altă amintire legată de Forza ZU: când am cântat cu Smiley piesa Vals. A fost un moment de vis, oamenii au cântat împreună cu noi, au dansat. Superb! Nu o să uit niciodată. Se creează o emoție la Forza ZU, și pe scena și în fața ei. Când ai țara întreagă în fața scenei e ceva ce nu poate fi descris în cuvinte.”, a mărturisit Feli la Matinalul de Vară.

Muzica lui Feli e de o sensibilitate aparte și de abia așteptăm să o ascultăm din nou, pe scena Forza ZU la Brașov, înconjurați de munte și  îmbrățișați de o mare de oameni. 



Feli te așteaptă la Forza ZU 2023, pe 9 septembrie la Brașov. La ora 15:00 începem cu un warm-up, cu Muzica Aia feat. DJ Popoviciu & DJ Razz, iar la ora 16:00 dăm startul celui mai mare festival al hiturilor românești. Vezi AICI lista completă a artiștilor care vin la Forza ZU 2023. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate