Live

ZU IS YOU

MIRA: „După primul meu Forza ZU am plâns de fericire și am zis că mi s-a îndeplinit visul.”

 MIRA: „După primul meu Forza ZU am plâns de fericire și am zis că mi s-a îndeplinit visul.”

E timpul pentru Mira să participe la antrenamentul oficial Forza ZU 2023! Ne vedem pe 9 septembrie la Brașov!


Parcă ieri, eram în RadioAventura la Brașov, când DJ-ii ZU au anunțat a zecea ediție de Forza ZU. Uite ce repede trece timpul și au mai rămas câteva zile până pe 9 septembrie, când Forza ZU se întoarce acolo unde a început: Piața Sfatului din Brașov.

Până la Forza ZU, artiștii trec mai întâi printr-un antrenament pregătit de Popescu și Cuza. Azi, la Matinalul de Vară, Mira a intrat în atmosfera Forza ZU, amintindu-și de prima ei întâlnire cu cel mai mare festival al hiturilor românești.

„La primul meu Forza ZU nu îmi venea a crede ce văd... marea de oameni... parcă nu se terminau. Aveam senzația că sunt oameni și pe bloc. După concert am plâns de fericire și mi-am zis că mi s-a îndeplinit visul. Am rămas șocată! Acela a fost un moment pe care nu o să îl uit niciodată. O să îmi rămână în minte până la finalul vieții. Am fost recunoscătoare că am fost pe scenă cu cei mai mari artiști din țară.”, a mărturisit Mira. 



De asemenea, a urmat provocarea „Spune-ne ce piesă ai fura de la un artist care urmează să cânte la Forza ZU!”. 

„Andia - Sfârșitul Lumii. Îmi place enorm piesa asta și cred că mi s-ar potrivi ca stil.”, a răspuns Mira. 

Mai mult de atât, băieții au provocat-o pe Mira să numească artiștii pentru care ar sta în prima linie la Forza ZU. Uite ce a răspuns artista: 

„Îmi place Andra, am crescut cu ea. Aș mai sta în prima linie pentru Feli, Raluka, Theo Rose și Connect-R.”

Urmărește momentul aici:


MIRA vrea să te vadă în prima linie la Forza ZU 2023, pe 9 septembrie la Brașov. La ora 15:00 începem cu un warm-up, cu Muzica Aia feat. DJ Popoviciu & DJ Razz, iar la ora 16:00 dăm startul celui mai mare festival al hiturilor românești. Vezi AICI lista completă a artiștilor care vin la Forza ZU 2023. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate