Live

ZU IS YOU

VIDEO | Denis Roabeș de la The Motans a primit cel mai tare cadou de la iubita lui

VIDEO | Denis Roabeș de la The Motans a primit cel mai tare cadou de la iubita lui
În această zi magică, The Motans a cântat în avanpremieră piesa „Toate drumurile” sau cum o numim noi: piesa despre voi doi, cântată pe 22.02.2022.  
 
După ce ne-am bucurat de piesa „Toate drumurile”, LIVE la Morning ZU, am povestit cu  Denis de la The Motans despre vacanțe. Așa am aflat că țara lui preferată e Italia și că azi pleacă către Veneția, o călătorie  primită cadou de la iubita sa. 
 
Ne-a povestit și că acesta visa la Veneția de când lucra într-un restaurant și putea să privească acest oraș doar într-un tablou din acel local. Iubita lui a reținut povestea și a transformat-o în realitate. 
 
„Acesta e un cadou făcut de iubita mea. I-am povestit cândva că în restaurantul în care lucram aveam un tablou cu Piața San Marcos. I-am spus că mă uitam la tabloul acela, când ștergeam farfuriile, și mă întrebam cum e să vezi asta în realitate.”, ne-a transmis artistul. 
 
Dacă ai ratat momentul din Morning ZU, îi poți da play aici. Tu ce poveste ai despre voi doi?

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate