Live

ZU IS YOU

VIDEO | De ce a dispărut Lidia Buble? Prima apariție la Morning ZU

VIDEO | De ce a dispărut Lidia Buble? Prima apariție la Morning ZU
Ce s-a întâmplat cu Lidia Buble? De ce nu a mai postat nimic pe social media? A pățit ceva? Asta sunt unele dintre întrebările pe care ni le-am pus unii dintre noi, când am observat că Lidia și-a șters toate postările de pe Instagram și nu a mai postat nimic timp de două săptămâni.
 
Lidia Buble a venit azi la Morning ZU cu surprize! Ne-a spus care e motivul pentru care a fost inactivă în online și ne-a cântat LIVE și în PREMIERĂ noua ei piesă, „Draga Mea”. 
 
De ce a dispărut Lidia Buble? 
 
Artista ne-a spus la Morning ZU că se simțea obosită, încărcată, și își dorea să schimbe ceva. Iar cei din echipa ei au sfătuit-o să ia o pauză de deconectare. Azi e prima zi în care postează, după cele două săptămâni de pauză, și urmează să vedem o nouă Lidia Buble, cu părul șaten. 
 
Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețele de socializare. Am simțit nevoia asta. Dar și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look și nu mă mai regăseam în fata aceea blondă. Cred că mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani.”, ne-a spus Lidia Buble.
 
Despre ce e vorba în noua piesă a Lidiei Buble?
 
Lidia Buble ne-a încântat cu noul ei look, dar ne-a și cântat în premieră noua ei piesă, „Draga mea”. Piesa e compusă de Adda și sună ca o confesiune. Oare pentru cine? 
 
În piesa asta se vor regăsi multe femei puternice, care iubesc intens și care știu să închidă o ușă atunci când este cazul. E o piesă cu o încărcătură emoțională foarte puternică.”
 
Ne-am bucurat tare mult să o avem pe Lidia Buble la noi în studio! Dacă ai ratat momentul din Morning ZU, îl poți vedea mai jos. Play!
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate