Live

ZU IS YOU

PREMIERĂ: Lidia Buble cântă LIVE „Draga mea” la Morning ZU

 PREMIERĂ: Lidia Buble cântă LIVE „Draga mea” la Morning ZU
Unde a dispărut Lidia Buble? Asta ne-am întrebat când am intrat pe contul ei de Instagram și am văzut că nu mai are nicio postare. Artista a venit azi la Morning ZU și ne-a spus că timp de două săptămâni a luat o pauză de la social media. Avea nevoie de o schimbare, iar această pauză i-a fost utilă. 
 
Prima ei apariție după aceste două săptămâni a fost la Morning ZU, unde ne-a cântat LIVE și în PREMIERĂ noua ei piesă, „Draga mea”, despre care am și povestit. Lidia Buble ne-a spus că piesa e compusă de Adda și e o confesiune, o piesă despre o situație adevărată și emoționantă. 
 
În piesa asta se vor regăsi multe femei puternice, care iubesc intens și care știu să închidă o ușă atunci când este cazul. E o piesă cu o încărcătură emoțională foarte puternică.”
 
Videoclipul piesei „Draga mea” se va lansa pe 8 Martie, iar până atunci poți asculta piesa mai jos. Bucură-te de muzică LIVE și spune-ne cum ți se pare momentul, pe pagina de Facebook Radio ZU. Play!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate