Live

ZU IS YOU

VIDEO: Cele mai urmărite cântări LIVE la Morning ZU din acest sezon

VIDEO: Cele mai urmărite cântări LIVE la Morning ZU din acest sezon

Mulți artiști talentați din România ne-au trecut pragul la ZU în ultimul sezon de Morning ZU.


Așa că am lăsat aici cele mai reușite momente live din matinal ca să te bucuri de ele până ce matinalii noștri se vor întoarce la microfoane în toamnă, pentru un nou sezon de Morning ZU.
 

3 Sud Est și Andia au venit pe la noi și au cântat în avanpremieră prima lor piesă în această formulă, „ Inseparabili”.



Satoshi și Carla's Dreams ne-au oferit un moment live cu piesa „Nopatea pe la 3”, un cântec despre acea iubire complicată, unde totul pare stins, dar mai apar scântei și mesaje pe la ora 3.



Puya și Iraida au scris istorie cu melodia lor, „Opriți planeta”, care a câștigat titlul de „Piesa Monstru a Verii” înainte de a fi lansată oficial și pe care au cântat-o în avanpremieră la ZU. Mai mult de atât, acest moment LIVE a ajuns pe locul 4 în Trending pe YouTube. 



Smiley ne-a prezentat o piesă cu mesaj pozitiv, pe care artistul dorea să o lanseze de multă vreme și pe care a ales să o cânte live, în premieră la ZU: „Aia e”. 
 


Nicole Cherry a adus primăvara în difuzoare cu piesa „Florile tale”. Momentul lui Nicole are aproape 2 milioane de vizualizări pe YouTube. Bine, Nicole!
 

A fost un sezon plin de muzică bună și emoție. Ne vedem la toamnă pentru alte surprize muzicale!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate