Live

ZU IS YOU

8 playlist-uri cu Muzica Aia pe care să le asculți în ultima lună de vară

8 playlist-uri cu Muzica Aia pe care să le asculți în ultima lună de vară

Nu contează unde ești, aducem la tine acasă #MuzicaAia pe care ți-o dorești!


#MuzicaAia a fost terapia cu care am tratat pandemia, atunci când nu ne puteam strânge mâinile, dar ne puteam apropia inimile. Din fericire, acum le putem face pe ambele.

Indiferent dacă te pregătești pentru o zi de plajă, o petrecere în aer liber sau o călătorie cu prietenii, #MuzicaAia e boost-ul de energie de care ai nevoie și ingredientul pentru o vară de pus pe repeat.

Uite câteva playlist-uri cu #MuzicaAia pe care să le dai tare în boxe. Hit cu hit, am ajuns în ultima lună de vară și ascultăm aceste piese de neuitat.
 
 Dacă nu ai ajuns la mare sau grătare, dă o petrecere cu #MuzicaAia în difuzoare. DJ Razz și DJ Popoviciu mixează cele mai tari cântece de „grătăreală”, de la hituri vechi și noi până la șlagăre și muzică de petrecere.

Muzica Aia cu DJ Razz




Muzica Aia cu DJ Popoviciu



Dacă vrei să petreci în stil moldovenesc, îți lăsăm aici #MuzicaAia LIVE din Botoșani. Hiturile perfecte pentru o zi în care simți că ai atins cerul cu mâna sunt aici:



#MuzicaAia de la Dunăre

Vara asta, în a 10-a zi de #RadioAventura, DJ-ii ZU au ajuns la Emma și DJ Razz acasă, în Galați.
La apusul soarelui, pe Faleza Dunării, gașca ZU și oamenii din Galați s-au întâlnit pentru un party cu #MuzicaAia mixată de DJ Razz.




#MuzicaAia de la Cetate

Muzica Aia nu e doar un mix, e o stare care are puterea de a ne aduce aproape unii de alții. În RadioAventura, pe mixul special oferit de DJ Popoviciu, am făcut Marea Unire de oameni ZU de la Alba Iulia.




MOODzica Aia feat. DJ Razz, la Cetatea Enisala

#MuzicaAia în inima Dobrogei, pentru toate inimile ZU. E #MuzicaAia altfel. Un playlist pentru toate simțurile.
Nu contează unde ești, noi avem #MuzicaAia pe care ți-o dorești.



#MuzicaAia de number 1

Salvați playlist-ul acesta pentru cele mai bune zile din viața voastră, când aveți de sărbătorit drumul către NUMĂRUL 1!

E #MuzicaAia pentru starea de number 1!



Muzica Aia în Piața Sfatului din Brașov.

Prima săptămână din #RadioAventura3 s-a încheiat cu un party de neuitat pe #MuzicaAia mixată de DJ Razz și DJ Popoviciu în Piața Sfatului din Brașov.
Oamenii din Brașov și din toată România au umplut Piața Sfatului pentru marele anunț al anului: FORZA ZU revine pe 9 septembrie acolo unde a început: în Piața Sfatului din Brașov.
Practic, a fost FORZA ZU în ziua când am anunțat FORZA ZU.



Lista artiștilor care vin la Forza ZU 2023. Ne vedem pe 9 septembrie la Brașov!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate