Live

ZU IS YOU

VIDEO | Cele mai tari hituri cântate LIVE la ZU în 2022

VIDEO | Cele mai tari hituri cântate LIVE la ZU în 2022

În fiecare an, studioul Radio ZU e locul unde cele mai tari hituri se ascultă LIVE și în PREMIERĂ. 

 
Anul 2022 ne-a bucurat cu multe hituri și colaborări neașteptate, pe care le-am adus împreună în acest playlist de sfârșit de an.
 
Băieții de la Carla’s Dreams ne-au spus povestea despre „Adidașii gri”, la prima cântare LIVE din 2022, din studioul Radio ZU.
 
„Pas cu pas”, Andra ne-a făcut pielea de găină și în acest an. Împreună cu Smiley a lansat „Doar Vina Ta”, o colaborare-eveniment în industria muzicală, pe care am ascultat-o live și în premieră la ZU în această toamnă.
 
La sfârșit de an, Dara ne-a cuprins cu „Brațele”, noua ei piesă, iar noi am cuprins în suflet toate stările pe care le-am simțit ascultând versiunea LIVE la ZU.
 
În ultimele zile din an, acesta poate fi playlist-ul tău pe care să-ți scrii rezoluțiile sau să decorezi salata boeuf, de ce nu? Listen & Share! 

Carla's Dreams - Adidașii gri 




Andra - Pas cu Pas




Andia - Ce urmează

 



U Gin x Alina Eremia x Domino - Ti Amo




Mario Fresh X Connect-R - Umbre 




Fly Project - Bipolar




JO & RUBY - Soare




rareș x Olivia Addams - Buchet de trandafiri 




Andra & Smiley - Doar vina ta




DARA - Brațele 

Urmărește toate momentele aici!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate