Live

ZU IS YOU

AFTERMOVIE: Orașul Faptelor Bune 2022, cea mai frumoasă săptămână de radio

AFTERMOVIE: Orașul Faptelor Bune 2022, cea mai frumoasă săptămână de radio

7 zile. 600.000 de euro strânși pentru oamenii care au nevoie de noi și mii de stări cuprinse în Casa Radio ZU din Oradea.

 
Orașul Faptelor Bune continuă, chiar dacă am plecat din Casa Radio ZU. Oamenii care au fost alături de noi în cea mai frumoasă săptămână de radio continuă să facă fapte bune. Anastasia, Nicolas, Victoria, Sabrina și toți oamenii minunați pe care i-am ajutat împreună încep acum o nouă viață. Orașul Faptelor Bune începe mereu, în fiecare zi în care am înțeles că e despre noi ÎMPREUNĂ, că viața o trăim la plural și e datoria noastră să ne conducem unii pe alții acasă și să ne dăm speranță. 
 
La asta ne gândim noi când urmărim acest aftermovie al celor mai frumoase zile de radio. Mulțumim, România! Uite câte povești ai schimbat și continui să schimbi, atunci când dăruiești. 
 
Urmărește videoclipul aici! 


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate