Live

ZU IS YOU

VIDEO | Cei 9 DJ-i pleacă din Oradea, cu gândul la cele mai frumoase 7 zile din an!

VIDEO | Cei 9 DJ-i pleacă din Oradea, cu gândul la cele mai frumoase 7 zile din an!
Plecăm din Oradea, dar gândurile noastre rămân la cele mai frumoase 7 zile din an, petrecute în Casa Radio ZU!
 
Nu ne vine a crede cât de repede au trecut cele 7 zile și suntem deja la aeroport, cu un bagaj în plus față de cele cu care am venit în Oradea. Un bagaj cu zeci de emoții și sute de fapte bune.  
 
Suntem obosiți, dar fericiți. Diferiți, dar uniți. Ne e foarte somn! Avem cafeaua în mână, iar în inimă - multă bucurie. Așteptăm să ne revedem familiile de acasă, dar știm că ne va fi dor și de familia din Oradea. 
 
Urcăm în avion cu gândul că misiunea noastră a fost îndeplinită cu succes! Ne gândim la prima zi de fapte bune, în care am intrat în Casa Radio ZU cu inimile unite și am ieșit cu peste 800 de mii de euro strânși și peste 800 de minuni înfăptuite de Îngerii din Orașul Faptelor Bune. Ne gândim că ultima zi din cel mai frumos „oraș” de pe Pâmânt e și prima zi pentru o nouă viață a eroilor Orașului Faptelor Bune. 
 
Sunt prea mult gânduri și stări, pentru a putea fi scrise. Poți să simți și tu momentul plecării, aici: 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate