Live

ZU IS YOU

VIDEO | Am ajuns la 1 MILION DE ZUBSCRIBERI pe YouTube! Vă multZUmim!

VIDEO | Am ajuns la 1 MILION DE ZUBSCRIBERI pe YouTube! Vă multZUmim!

Suntem primul radio din România care are 1 milion de abonați pe YouTube! Suntem Forza ZU! Împreună cu voi am construit toate aceste momente. Vă multZUmim! 


Avem un milion de motive pentru care să ne bucurăm de toți prietenii pe care i-am strâns pe YouTube: toate cântările LIVE din studio, momentele de la Forza ZU, din Orașul Faptelor Bune, de la Mișcarea ZU, toate glumele, momentele de pe radio cu voi, jocurile, provocările, #MuzicaAia care ne deconectează și ne distrează și multe altele!

E ziua în care YouTube-ul Radio ZU a zâmbit atât de tare, încât a ajuns la 1 MILION DE ZUBSCRIBERI! Vă multZUmim pentru că ne ascultați și ne urmăriți toate momentele din online! Vă iubim pentru că faceți parte din povestea ZU, pe care o scriem împreună cu fiecare emisiune, cu fiecare eveniment, cu fiecare mesaj pe care îl primim de la voi.

Ne bucurăm de toți acești prieteni de pe canalul nostru de YouTube, cu cel mai vizionat moment: Andra la Forza ZU (31 de milioane de vizualizări). Dar și cu un episod din #MuzicaAia!

Good moments. Music. Joy. Fun. This is Radio ZU!

Forza ZU 



#MuzicaAia

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate