Live

ZU IS YOU

Radio ZU organizează primul eveniment cu #MuzicaAia în aer liber

Radio ZU organizează primul eveniment cu #MuzicaAia în aer liber

Nu-ți face planuri pentru vineri seara! Dacă ai grupa de sânge ZU, te așteptăm la un ZUper party cu #MuzicaAia. Vineri, 13 mai, în Grădina Urbană Herăstrău, #MuzicaAia se va auzi live.

 
În vremuri de pandemie, #MuzicaAia a fost cea care ne-a unit. Am fost la distanță, dar împreună, cu #MuzicaAia în difuzoare.
ZU e un radio născut din întâlnirea oamenilor cu alți oameni. Din întâlnirile reale. Iar după atâtea revelioane online, după atâta #MuzicaAia live pe Facebook, Radio ZU se întoarce acolo unde îi este locul – printre oameni.

Te așteptăm vineri, 13 mai, începând cu ora 19:00, în Grădina Urbană Herăstrău, să petrecem pe #MuzicaAia. Se anunță cod de roșu de dans, voie bună și distracție!
Mihai Morar și Daniel Buzdugan sunt MC-ii de serviciu, iar Emma este prim-balerina.
Li se alatură DJ Project, Viorica, Ioniță & Taraful din Clejani si DJ Minu.

Hai să ne unim într-o simțire și să strigăm cât putem de tare „Forza ZU!", „Forza România”! Ne bucurăm că suntem din nou oameni între oameni!

Ai dat join? Dacă nu, o poți face aici

Suntem hotărâți să scriem din nou istorie! Vineri. 13 mai. Grădina Urbană Herăstrău.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate