Live

ZU IS YOU

Video: A doua zi în RADIOAVENTURA. De la Constanța la Iași

Video: A doua zi în RADIOAVENTURA. De la Constanța la Iași
„Nebunii de la ZU" au plecat de acasă, de la radio, ca să facă turul României cu autorulota. După ce au transmis matinalul, live din Constanța, au băgat cheile în contact și au pornit la drum.

Următoarea destinație din aventura lor a fost Iași. Dar până acolo, drumul a fost lung și plin de peripeții. De exemplu, Emma și Morar s-au pierdut cu autorulota și au rămas fără mâncare.
Totul e bine când se termină cu bine! Mai ales atunci când mănânci un parizer pe ziar și roșii din grădina localnicilor.
 
În drum spre Iași, Morar, Buzdu, Emma și Tea au făcut un popas în Bârlad.
Așa cum a afirmat Mihai Morar, „radioul care nu s-a ascuns toată pandemia s-a întors la casa lui, România, ca să scoată din oameni ce-a mai rămas: omenia”. Fii parte din aventură și urmărește călătoria!

De la Constanța la Iași. A doua zi în Radioaventura, turul României cu Autorulota ZU

 


Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate