Live

ZU IS YOU

A doua zi în RADIOAVENTURA: Toate drumurile duc la Iași

A doua zi în RADIOAVENTURA: Toate drumurile duc la Iași
Prima dimineață din RADIOAVENTURA de 2 săptămâni a început la Constanța. Răsăritul soarelui din Marea Neagră le-a dat trezirea lui Buzdu, Emma, Morar și Tea.
Sub cerul liber, matinalii noștri au transmis live din autorulota ZU, de la Farul Genovez.
 
S-a povestit, s-a glumit, s-a cântat și s-a dansat. S-au făcut multe amintiri și fotografii. Iar surpriza zilei a venit de la Alexandra Stan. Noi credem în coincidențe! Autorulota ZU s-a aflat chiar în fața locuinței artistei. Pentru că Buzdu și Morar i-au dat trezirea, Alexandra Stan a venit în studioul ZU, din autorulotă, cu o cafea turcească la ibric.

Morning ZU, live din Constanța
 

„Nebunii de la ZU" au plecat de acasă, de la radio, ca să facă turul României cu autorulota. După ce au transmis matinalul, live din Constanța, au băgat cheile în contact și au pornit la drum. Au de parcus mai mult de 400 de kilometri, dar nimic nu mai contează atunci când la Iași îi așteaptă ZUper ascultătorii. 

Iași, venim!
 

Dar ce se întâmplă atunci când Emma și Morar se pierd cu autorulota și rămân fără mâncare? Cele mai frumoase drumuri sunt cele cu peripeţii. Ne vom aminti cu drag de ele! Fii parte din aventură și urmărește călătoria!
 


După ce și-au potolit foamea cu parizer pe ziar și roșii românești, Morar și Emma au ajuns în Brăila. E clar, nu sunt ei când le e foame! :)

Caravana ZU salută Brăila!
 


La povești, în drum spre Iași



Bună seara, Bârlad! În drum spre Iași, facem un mic popas în Bârlad. A fost un drum cu peripeții care merită povestit și nepotilor. Dar energia și voia bună a oamenilor din Bârlad ne ajută să continuăm aventura asta nebună! 

Bună seara, Bârlad! Au venit nebunii de la ZU în vizită 
 


Mihai Morar: „Radioul care nu s-a ascuns toată pandemia se întoarce la casa lui, România, ca să scoată din oameni ce-a mai rămas: omenia”.
Uite dovada! 

Ce de oameni ZU! Mulțumim pentru primire Bârlad!



Dar cum călătorului îi șade bine cu drumul, ne luăm rămas bun de la Bârlad și pornim spre Iași. Mâine dimineață vom fi live din fața Palatului Culturii.

La povești, în drum spre Iași 



Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate