Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA: Ziua 6 – Timișoara, așteaptă-ne!

RADIOAVENTURA: Ziua 6 – Timișoara, așteaptă-ne!
Cea de-a șasea zi în minunata RADIOAVENTURA, ne-a găsit în Oradea, orașul care ne-a devenit a doua casă.

La 07:00, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea i-a chemat pe orădeni în Piața Ferdinand. Nici de data aceasta, locuitorii din Orașul Faptelor Bune, ediția 2019, nu ne-au dezamăgit.
Așa cum doar ei știu să o facă, oamenii din Oradea ne-au emoționat din nou. Oradea, te iubim! Orădeni, vă multZUmim! Sperăm să ne revedem la o nouă ediție de Orașul Faptelor Bune!
 
Ne strângem repede lucrurile și plecăm. Timișoara ne așteaptă. Mai avem mulți kilometri de parcurs și multe amintiri de strâns.
Hai să pornim motoarele! Diseară vă dăm întâlnire la un ZUper party cu #MuzicaAia!

 


Bună ziua, Arad! Bucuroși de oaspeți? Nebunii de la ZU au ajuns la voi. Suntem obosiți, dar cu inimile pline de VOI! Timișoaraaaa, au venit aventurierii de la ZU! Ești pregătită pentru party-ul de diseară cu #MuzicaAia?
Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate