Live

ZU IS YOU

Video: A 3-a zi în RADIOAVENTURA

Video:  A 3-a zi în RADIOAVENTURA
În cea de-a treia zi de RADIOAVENTURA, ne-am întors întors la Iași, orașul care în 2018 reușea să strângă cei mai mulți oameni din istoria Forza ZU, peste 120.000 de oameni în public. 

„Iași, ieri, la Constanța, a fost pur și simplu WOW. Hai să vedem cum este astăzi aici, în cadrul celui de-al doilea matinal Morning ZU din această RADIOAVENTURĂ!”. 
Acesta a fost mesajul de început pe care l-a dat Mihai Morar și, din acel moment, surprizele au început să se țină lanț. Ne-ați oferit zeci de emoții, fericire și #PieleDeGăină. Vă multZUmim!

După #MorningZU, Buzdu, Morar, Emma și Tea și-au luat „La Revedere” de la Iași și au „ridicat ancora” către Piatra Neamț.
 
„Vreau să vă mulțumesc pentru că ați venit pentru a nu știu câta oară acasă la mine și cum îmi place mie să spun, eu am plecat din Iași, dar inima mea a rămas aici.”, a afirmat Daniel Buzdugan înainte de a se urca în autorulota ZU.
 
De la Iași la Piatra Neamț. A 3-a zi în Radioaventura, turul României cu autorulota ZU 

 


Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate