Live

ZU IS YOU

VIDEO | 9 ediții de Forza ZU. Continuăm istoria în Brașov, pe 9 septembrie!

 VIDEO | 9 ediții de Forza ZU. Continuăm istoria în Brașov, pe 9 septembrie!

Pe 9.09, toate inimile ZU se unesc într-o singură strigare: Forza ZU!


Încă puțin și ne vedem în Piața Sfatului din Brașov, la a zecea ediție de Forza ZU, cu zeci de artiști: Carla's Dreams, Delia, Andra, Loredana, Spike, The Motans, Grasu XXL, Puya, Mira, Andia, Cabron, Nicole Cherry, Feli, Holograf, Alina Eremia, Mario, Fresh, Jo, Juno, Connect-R, Raluka, Lidia Buble, Cătălin, Crișan Misha Miller, Theo Rose, ASIA și lista poate continua.

Fenomenul Forza ZU a început în 2011, în Brașov. A continuat apoi la Timișoara (2012), la Iași (2013), la Cluj (2014), la Sibiu (2015), la București (2016), la Constanța (2017), la Iași, pentru a doua oară (2018), la Galați (2018). După 4 ani de pauză, Forza ZU se întoarce acasă, în Piața Sfatului din Brașov, pe 9 septembrie. Unim o țară pentru a zecea oară.

Urmărește aici toate edițiile de Forza ZU în câteva secunde. Continuăm istoria cu a zecea ediție, la Brașov!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate